Heksenstoet

ZONDAG 28 JULI 2019 · BESELARE

THE NEXT EXIT (17.45u)

Singersongwriter Janne Degryse brengt eigen nummers waar ze instaat voor tekst en muziek geput uit haar prille levenservaringen en geïnspireerd door Feist, Cat Power, First Aid Kit. Janne wordt muzikaal bijgestaan door haar pa Rudi op bas en gitaar, haar broer Jasper op cello en vocale steun en piano Joke Bekaert .

Je kan enkele nummers beluisteren op www.soundcloud.com/jannedegryse

 

DR FRED & THE MEDICINE MEN (19u)

Dr. Fred & His Awesome Irresistable Medicine Dudes is een Partyband met grote "P". Geleid door de onnavolgbare en onuitputtelijke "Dr. Fred", "Kate La Soul" en haar zus "Wendy La Soul" met in hun kielzog vier badass muzikanten, zorgt Dr. Fred voor een onvergetelijke en eindeloze trip doorheen decennia pop- en rockmuziek.

 

DUPLICATE (20.30u)

Na hun succesvolle doortocht in The Voice van Vlaanderen, staan de tweelingbroers Koen en Jo er helemaal met hun liveband. Verwacht een sneltrein van hits, originele mashups van nieuwe en oudere nummers, die in medley vorm voorbij razen.

Hun optreden is het best te vergelijken met een live DJ act. Van Dance en Pop tot Disco, House, Electro, HipHop en een knipoog naar Rock.

 

HEKSENVEROORDELING MET HEKSENVERBRANDING (22.30u)

Aanhoor dit duivels geslepen verhaal, aanschouw deze door witte slierten verhulde historie. Een verhaal door weinigen gekend en door weinigen uitgesproken. 

Wie van jullie durft te volgen doorheen een duister verleden? Daar waar legendes tot leven komen, daar waar de grootsten terug ontwaken. Het einde kennen we allemaal al, nietwaar? Het is gewoon een terug zoeken naar het begin, de start, daar waar het allemaal begon, het waarom, de straf, de vervolging. Terug zoeken naar de ondergang van de  grootste der grootsten! Sefa Bubbels .

 

VUURWERK (23u)

 

DJ-STEVE (23.15u - 2u)

DJ-Steve is een professionele allround DJ, producer en geluidstechnieker voor diverse (cover)bands en artiesten. Hij heeft diverse eigen nummers gecomponeerd en was gitarist van verschillende muziekgroepen.